Afscheid

Gepubliceerd op: 23 november 2022

Lieve lezers!

Na bijna twaalf jaar ga ik afscheid nemen van Crescas. De aanleiding voor deze beslissing is vreugdevol: ik ben begin oktober voor de derde keer oma geworden en wil voor de kleinkinderen graag meer tijd hebben en niet de druk voelen van de wekelijkse deadline. Ik ga nu echt met pensioen en kom hopelijk ook weer aan oude en nieuwe hobby's toe.

Ik kijk met veel plezier terug op mijn jaren als redacteur, waarin ik altijd op zoek was naar boeken, kunst en cultuur, bijzondere nieuwtjes en andere mooie, boeiende en belangwekkende zaken waarvan ik dacht dat die voor onze lezers interessant konden zijn.

De nieuwsbrief van deze week is de laatste in de huidige vorm. Er is een vervanger voor mij gevonden, maar er zal zeker het een en ander gaan veranderen.

Er is besloten tijdelijk over te gaan op verschijning om de week, en dat betekent dat de volgende nieuwsbrief op 9 december in de digitale brievenbus ligt.

Mijn dank gaat uit naar de huidige directeur Diklah Zohar en zeker ook naar mijn vorige directeuren Michel Waterman en Julie Blocq. Jullie vertrouwden me de nieuwsbrief toe en lieten me de vrije hand om die naar eigen inzicht in te vullen.
Grote dank ook aan Channa, onze geweldige office manager: je was regelmatig mijn ‘sparring partner’ bij het nemen van beslissingen over content voor de nieuwsbrief, en natuurlijk ook aan jou, Shirah: je bent voor mij onmisbaar geweest als waakzame eindredacteur!

Het ga jullie allen goed!

Raya Lichansky

Let op: het mailadres lichansky@crescas.nl is nog tot eind december in gebruik. Voor alle mededelingen voor de nieuwsbrief en zaken die niet persoonlijk voor mij bedoeld zijn: nieuwsbrief@crescas.nl.

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.