Workshop: Empowerment over waarden en drijfveren

Gepubliceerd op: 23 maart 2023

In deze interactieve workshop van coach Noël de Rooij ontdek je ware verlangens, begrijp je obstakels en vind je duidelijker richting.

Wil je worden aangemoedigd te gaan doen wat je diep in je hart al zo lang wilt?
Wil je je potentieel voelen en dat ontgrendelen?
Wil je beter keuzes kunnen maken in plaats van blijven twijfelen?
Heb je interesse in persoonlijke ontwikkeling en wil je jezelf beter leren kennen?

Op positieve en speelse wijze, met energie en diepgang gaat Noël de Rooij met de cursisten aan de slag. Je leert je kernwaarden en drijfveren te identificeren, barrières te overwinnen en keuzes te maken die aansluiten bij je authentieke zelf.
Ontdek de omgeving waarin je gedijt en krijg het vertrouwen om controle over je leven te nemen.

Op de weg naar meer zelfkennis zijn coach Noël de Rooij en je groepsgenoten je spiegel, je inspiratie en je aanmoediging.
Zet die eerste stap en meld je aan!

Over Noël de Rooij
Noël de Rooij werkt al dertien jaar als zelfstandig en gecertificeerd (loopbaan)coach en trainer in het bedrijfsleven. Na een achtergrond in de internationale filmindustrie, ontwikkelde zij zich als coach en trainer.
Als zelfstandige heeft De Rooij een eigen coach-praktijk in Amsterdam en is veelgevraagd trainer voor onder meer het leiderschapsinstituut De Baak en zij verzorgt diverse leiderschapsprogramma’s bedrijven als KPMG en Deloitte.

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.