Concert: Songs for Leonard

De ongehoorde liefdes van Cohen

Gepubliceerd op: 2 maart 2023

Op zondag 19 maart geven singer-songwriter Channah van ’t Riet en theatermaakster Cyrelle Failé een muzikale voorstelling over de vrouwen in het leven van Leonard Cohen.

Wie kent ze niet: Suzanne, So Long Marianne en dat meisje uit het Chelsea Hotel. Alle drie werden zij bezongen door ladies man Leonard Cohen.

In de muziektheatervoorstelling Songs for Leonard wordt zijn werk bekeken door de ogen van zijn vrouwen. Cohens versies kennen we, maar hoe kijken zijn vrouwen er tegenaan?

Singer-songwriter Channah van ’t Riet en theatermaakster Cyrelle Failé geven de vrouwen van Cohen een stem. Naast het bekende werk van Leonard Cohen zijn voor Songs for Leonard muzikale tegenreacties geschreven.

De voorstelling geeft niet alleen een boeiende kijk op het oeuvre van Leonard Cohen. Het theaterstuk is ook een verhaal over vrouwen en mannen, over liefde, verlangen en zeggenschap.

Locatie: Cultureel Podium Bornse Synagoge, Ennekerdijk 17, 7622 ED Borne
Entree: 15 euro, tot 11 maart kun je gebruik maken van een vroegboekkorting van 2,50 euro. Kortingscode is hiervoor: Channah
Aanvang: 15.30 uur

Kijk voor meer informatie over alle activiteiten van het Cultureel Podium Bornse Synagoge op hun website.

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.