Crescas is verhuisd

dinsdag 30 juni 20, 15:35

Na weken voorbereiden, uitzoeken, weggooien en inpakken konden de verhuizers woensdag 24 juni het kantoormeubilair en de dozen van onze locatie bij Beth Shalom aan de Kastelenstraat overbrengen naar de Van Boshuizenstraat 12.

Directeur Diklah Zohar: "Sinds tien dagen zit Crescas in het nieuwe kantoor aan de Van Boshuizenstraat 12. Het is een ruimte met veel licht, lekker hoog op de derde verdieping, waar we van de top van de groene bomen kunnen genieten. Het is kleiner, knusser, maar praktisch ingericht. Hier ontwikkelen we onze mooie initiatieven: het Crescas zomerprogramma is net van start gegaan, en voor het nieuwe cursusjaar, dat in september begint, hebben we heel veel verrassingen in voorbereiding. We hebben er zin in!"
Office manager Channa Obstfeld: "Het is heel goed verlopen allemaal. We zijn bijna klaar met uitpakken en inrichten en hebben hier nu een knus kantoor. Ik weet zeker dat we hier onze flow wel gaan vinden!"

We zijn onze vrijwilligers Joop en Leo zeer dankbaar voor hun hulp en steun in de afgelopen maanden: dankzij hen en ondanks de coronamaatregelen is deze grote operatie vrijwel zonder stress tot een goed eind gebracht!

Onze adresgegevens zijn nu:
Joods Educatief Centrum Crescas
Van Boshuizenstraat 12
1083 BA Amsterdam

Ons telefoonnummer 020-6402380 blijft ongewijzigd en ook het mailadres is hetzelfde: info@crescas.nl.

Ons kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: bus 62 stopt vlakbij (halte Kastelenstraat) en in de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeerruimte.

In onze nieuwe behuizing werken we met veel inzet aan onze missie: educatie en Joodse kennis bieden in de breedste zin van het woord!

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.