Bringing Israel Home

Episode 1 - Israel’s Diversity

Gepubliceerd op: 4 maart 2021

Kippendijen met kumquat en olijven

Pilav met wortel

De prijswinnende Amerikaans-Israëlische chef Michael Solomonov begin medio januari 2021 met het online kookprogramma Bringing Israel Home. Zestien weken lang vertelt chef Solomonov je iets over Israëls onvoorstelbaar gevarieerde keuken in gesprekken met mensen uit de food- en culturele scene van het land en kookt hij 'op camera' in zijn eigen keuken. De uitzendingen zijn interactief: kijkers stellen vragen, chef Mike antwoordt!
Als kijker hoef je niet lang te wachten: op 7'27" komt de vraag "What exactly is Israeli Food?"

Je hoort en ziet Haaretz food journalist Ronit Vered en Avihai Tsabari, gids en oprichter van de Israëlische reisorganisatie Via Sabra - Unfolding Israel.
En wat wordt er gekookt? Kippendijen met kumquat en olijven en Pilav met wortel waar geen wortel in te bekennen is … of toch wel?

Bringing Israel Home Episode 1 - Israel’s Diversity

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.