Laatste kans: Lev Cinema!

Na een broodje en een kopje soep bekijken we samen de film Here we are en praten we na!

Gepubliceerd op: 17 maart 2022

In de hartverwarmende tragikomedie Here We Are (2020) maken we kennis met de gescheiden vijftiger Aharon. Hij woont samen met zijn autistische zoon Uri in Tivon. Aharon is gestopt met werken om zich volledig te wijden aan de zorg voor Uri. Aan hun harmonische bestaan dreigt een einde te komen als Tamara, de moeder van Uri en ex-vrouw van Aharon, de tijd gekomen acht dat haar bijna volwassen zoon wordt overgeplaatst naar een begeleid wonen project waar hij voor zichzelf zal leren zorgen. Aharon gelooft niet dat een ander zijn zoon beter zal begrijpen en wil zelf zijn fulltime voogd blijven, maar onder de toenemende druk van zijn met een gerechtelijke uitspraak gewapende ex en een maatschappelijk werker stemt hij uiteindelijk toch in.
Op weg naar zijn nieuwe woonsituatie krijgt Uri een driftbui, voor Aharon het bewijs dat de jongen nog niet klaar is om zonder zijn vader te gaan leven. Maar wie van de twee kan uiteindelijk echt niet zonder de ander?

We hebben nog een paar plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang: vol is vol!

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.