Ondanks corona: de leiderschapstraining van Crescas gaat door!

Gepubliceerd op: 8 december 2021

De huidige maatregelen in verband met de weer opgelaaide coronabesmettingen maakt het noodzakelijk om aanpassingen aan te brengen in de planning van Ontdek de leider in jezelf!, de Crescas Academie voor Joods leiderschap. We hadden gehoopt alle bijeenkomsten live te kunnen laten plaatsvinden, maar dat gaat helaas niet lukken.
De eerste bijeenkomst op 21 december doen we nu via Zoom. De daaropvolgende live bijeenkomsten zijn voor januari 2022 gepland.

Doordat we de start van de cursus hebben moeten uitstellen, heb je nu nog tot 17 december de tijd om je in te schrijven voor dit programma! Ben je Joods, tussen 20 en 30 jaar en wil je je carrière een boost geven? Meld je dan aan voor Ontdek de leider in jezelf!.

Op de website zie je tot in detail welke onderwerpen zullen worden behandeld, welke docenten je tegenover je zult zien en wat er aan zelfstudie en voorbereidingen van je wordt verwacht. En niet onbelangrijk voor je eigen agenda: de data waarop de vier modules zijn gepland!

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.