IZZY Streaming Service

Gepubliceerd op: 27 mei 2021

Kunst & Israël logo

Crescas heeft per november 2020 de agenda-functie van KUNSTENISRAËL overgenomen. Daarmee bieden we een podium aan de Israëlische kunst die in Nederlandse theaters en musea en bij andere organisaties voor kunst en cultuur te zien is. Israëlische kunst behoort tot de wereldtop en verdient een prominente plek in de Nederlandse kunstwereld, in alle genres, van dans tot muziek en van literatuur tot de beeldende kunsten.

Het is een droom voor mening fan van Israëlische films en tv-series: een online, on demand platform waar je uitsluitend de allerbeste Israëlische producties vindt. Een soort Netflix voor Israëlische film en tv dus. Het goede nieuws: dit platform bestaat, en het heet IZZY. Met ruim 300 uur aan documentaires, reality tv, dramaseries en speelfilms zit er voor iedereen wat tussen. Tot aan het einde van de lockdown zullen we elke week enkele films of series uitlichten die op dit platform worden aangeboden. 

Lidmaatschap van IZZY begint al vanaf € 5,- per maand. Bovendien krijgt iedereen die zich inschrijft, een wekelijkse nieuwsbrief met gepersonifieerde kijktips.

Type:
film
Wie:
IZZY Streaming Service
Waar:
Online
Wanneer:
donderdag 27 mei 2021
Tijd:
Dagelijks

Johnny and the Galilee Knights

Deze komische dramaserie gaat over vier jeugdvrienden uit een klein dorp in Galilea. Op een dag krijgen ze een origineel zakelijk idee, waarvoor ze zich in korte tijd nogal bijzondere vaardigheden eigen moeten maken. De hoofdrollen worden vertolkt door de bekende Israëlische acteurs Oz Zehav, Oshri Cohen, Yiftach Klein en Yousef Sweid.


Aya

Nadat hij is aangekomen op de internationale luchthaven Ben Gurion, ziet een man een vrouw per ongeluk aan voor zijn chauffeur. De twee vreemdelingen gaan op pad naar Jeruzalem, de stad waar hij een muziekwedstrijd gaat jureren. Langzaam ontwikkelt er zich een ware connectie tussen de twee.


The Absorption Center

Alvaro, een Argentijnse jongen, immigreert naar Israël en moet zich melden bij een opvangcentrum in de stad Kiryat Yam. Daar ontmoet hij Vera, een Russisch meisje, met wie hij de gevoelens van angst, hoop, spanning en vervreemding deelt.


Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.