IZZY Streaming Service

Onze wekelijkse keus uit IZZY's films en documentaires, tot de lockdown voorbij is!

Gepubliceerd op: 13 mei 2021

Kunst & Israël logo

Crescas heeft per november 2020 de agenda-functie van KUNSTENISRAËL overgenomen. Daarmee bieden we een podium aan de Israëlische kunst die in Nederlandse theaters en musea en bij andere organisaties voor kunst en cultuur te zien is. Israëlische kunst behoort tot de wereldtop en verdient een prominente plek in de Nederlandse kunstwereld, in alle genres, van dans tot muziek en van literatuur tot de beeldende kunsten.

Het is de droom voor mening fan van Israëlische films en tv-series: een online, on demand platform waar je uitsluitend de allerbeste Israëlische producties vindt. Een soort Netflix voor Israëlische film en tv dus. Het goede nieuws: dit platform bestaat. En het heet IZZY. Met ruim 300 uur aan documentaires, reality tv, dramaseries en speelfilms zit er voor iedereen wat tussen.
Tot het einde van de lockdown zullen wij elke week enkele films of series uitlichten die op dit platform worden aangeboden.

Lidmaatschap van IZZY begint al vanaf € 5,- per maand. Bovendien krijgt iedereen die zich inschrijft een wekelijkse nieuwsbrief met gepersonifieerde kijktips.

Op de Facebookpagina van IZZY vind je altijd de laatste nieuwtjes, en ook met enige regelmaat een speciale abonnementsaanbieding!

Type:
film
Wie:
IZZY Streaming Service
Waar:
online
Wanneer:
woensdag 12 mei 2021
Tijd:
dagelijks

Silicon Wadi

Vier Israëlische startup-teams zetten de band met hun familie, vrienden en hun spaargeld op het spel om hun startup-dromen na te jagen. Tijdens hun pogingen om het te maken krijgt de kijker een intiem en fascinerend kijkje op hoe 'Startup Nation' écht in elkaar steekt.


Torn

Is het mogelijk om tegelijkertijd een katholieke priester te zijn en een praktiserende Jood? Deze documentaire volgt de verbazingwekkende reis van Romuald Jakub Weksler-Waszkinel: twaalf jaar nadat hij in Polen tot katholieke priester is gewijd komt hij tot de ontdekking dat hij uit Joodse ouders is geboren.


A Tale of Luxury

Volg het renovatie- en restauratieproces van een van 's werelds meest luxueuze hotels: het Waldorf Astoria in Jeruzalem.
In deze serie komen planners, architecten en conserveringsdeskundigen aan het woord.
Zij laten zien hoe oude elementen zijn behouden om het hotel opnieuw tot leven te wekken.


Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.