Moving Words

IZZY Animation Focus

Gepubliceerd op: 2 december 2021

Kunst & Israël logo

Crescas heeft per november 2020 de agenda-functie van KUNSTENISRAËL overgenomen. Daarmee bieden we een podium aan de Israëlische kunst die in Nederlandse theaters en musea en bij andere organisaties voor kunst en cultuur te zien is. Israëlische kunst behoort tot de wereldtop en verdient een prominente plek in de Nederlandse kunstwereld, in alle genres, van dans tot muziek en van literatuur tot de beeldende kunsten.

Nu we door de nieuwste coronamaatregelen weer veel meer aan huis gekluisterd zijn, komt Izzy Streaming Service weer in beeld, het online, on demand platform voor Israëlische films en tv-series. Top of the list is momenteel de serie Srugim, maar wij kozen iets geheel anders: een collectie van tien fraaie korte animatiefilms, ondergebracht onder de noemer Moving Words

Lidmaatschap van IZZY begint al vanaf € 5,- per maand. Bovendien krijgt iedereen die zich inschrijft een wekelijkse nieuwsbrief met gepersonifieerde kijktips.
Op de Facebookpagina van IZZY vind je altijd de laatste nieuwtjes, en ook met enige regelmaat een speciale abonnementsaanbieding!

Type:
film
Wie:
IZZY Streaming Service
Waar:
Online
Wanneer:
donderdag 2 december 2021
Tijd:
Altijd online

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.