inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Nieuws

vrijdag 19 juni 2020

Artists 4 Israel's Top 30 Murals LIVE

De organisatie Artists 4 Israel zet zich sinds januari 2009 in voor een eerlijke berichtgeving over Israël en om door middel van kunst gemeenschappen en mensen te helpen die beschadigd zijn door terrorisme en haat.

"Wij geloven in de helende kracht van kunst, Daarom brengen wij de grootste kunstenaars naar Israël en vele andere landen om gemeenschappen en mensen te helen die beschadigd zijn door conflicten. Wij werken met avant-garde kunstenaars die graffiti, street art, tattoo, street wear en speelgoed maken, kunstvormen die zeer aanwezig zijn maar vaak ondervertegenwoordigd in het grote speelvlak van de kunsten. Zij verbeteren de kwaliteit van leven en zorgen voor sociale veranderingen, zij maken door oorlog geslagen verwondingen onzichtbaar en helpen mensen hun levens blijvend te herpakken."

In coronatijd gebruikte Artists 4 Israel het digitale medium Zoom binnen hun Facebookpagina voor een tweedelige virtuele wandeling langs street art in Israël. Craig Dershowitz doet de presentatie.
Artists 4 Israel's Top 30 Murals LIVE part 2 vind je hier.

   Deel dit bericht: Facebook  Facebook