inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Nieuws

vrijdag 19 juni 2020

Crescas gaat verhuizen!

Woensdag 24 juni betrekken we een nieuwe, frisse ruimte aan de Van Boshuizenstraat 12 in Amsterdam. Het adres komt je misschien bekend voor: op hetzelfde adres is ook Joods Maatschappelijk Werk gevestigd,

Leslocaties
Een deel van onze cursussen wordt op de nieuwe locatie gehouden, maar ook de vertrouwde cursusruimte Lev in Beth Shalom blijven we voor enkele activiteiten gebruiken. Zodra de coronamaatregelen het toelaten, zien we je graag weer op die locaties.

Tot het zover is bieden we een groot aantal activiteiten en cursussen online aan, zoals de prachtige nieuwe serie Zomerschrijvers, een reeks gesprekken met Nederlands Joodse schrijvers, en een aantal cursussen waarin taal centraal staat.

Bereikbaarheid
Ons telefoonnummer 020-6402380 blijft ongewijzigd en ook het mailadres is hetzelfde: info@crescas.nl. Ons kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: bus 62 stopt vlakbij (halte Kastelenstraat) en in de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeerruimte.

Het nieuwe cursusjaar
In onze nieuwe behuizing werken we met veel inzet aan onze missie: educatie en Joodse kennis bieden in de breedste zin van het woord!
Voor het cursusjaar 2020-2021 hebben we veel nieuwe mooie cursussen in petto. Daarvoor hebben we samenwerking gezocht met andere Joodse organisaties, zoals het Joods Cultureel Kwartier en het Menasse ben Israël Instituut, het Genootschap voor de Joodse Wetenschap in Nederland, het Nieuw Israëlietisch Weekblad, de Bibliotheca Rosenthaliana, de Joods-culturele organisatie Oy Vey, Sechel - de studievereniging van de opleiding Hebreeuwse taal en cultuur van de Universiteit van Amsterdam, het Joods Studiecentrum Leiden en Joods Maatschappelijk Werk.

Het Joods Educatief Centrum Crescas is dé plek om op een plezierige manier te leren, te groeien en je kennis te verbreden en verdiepen.

   Deel dit bericht: Facebook  Facebook