Corona

Ook Crescas past het programma aan. De bijeenkomsten worden tot nader bericht geschorst en de langlopende cursussen worden via een online platform verzorgd. Wij blijven u informeren over de overige lezingen en cursussen via de nieuwsbrief en mail. Onze online aanbod blijft natuurlijk beschikbaar!

inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Nieuws

vrijdag 27 maart 2020

Online: Joodse filosofie

Misschien heb je je weleens afgevraagd waarin Joodse filosofie verschilt van 'gewone' wijsbegeerte? En heb je er, in deze tijd, met Pesach around the corner, behoefte aan te begrijpen wat, vanuit de filosofie bezien, traditie tot traditie maakt?

In de online cursus Joodse filosofie kun je aanschuiven bij Reinier Munk, hoogleraar Geschiedenis van de Moderne Filosoof en Moderne Joodse Filosofie aan de VU, en Menachem Lorberbaum, hoogleraar Joodse Filosofie aan de Universiteit van Tel Aviv.
De twee hooggeleerden hebben voor de camera twaalf gesprekken opgenomen waarin ze verschillende onderwerpen bij de kop pakken.

Het fijne van online lessen volgen is dat je altijd weer terug kunt keren, als je iets niet duidelijk is, of een inzicht opnieuw verklaard wilt horen.

Ga naar onze website voor meer informatie of om direct in te schrijven

Delen |