Corona

Ook Crescas past het programma aan. De bijeenkomsten worden tot nader bericht geschorst en de langlopende cursussen worden via een online platform verzorgd. Wij blijven u informeren over de overige lezingen en cursussen via de nieuwsbrief en mail. Onze online aanbod blijft natuurlijk beschikbaar!

inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Nieuws

vrijdag 31 januari 2020

Muziek, de sleutel tot de ziel van Israël

De uitspraak uit de titel geldt zeker voor Israëlische muziek en zang. Wat Israëli's voelen, waar ze naar verlangen en waarom, dat ligt erin besloten.

Zan Nadir, de band van Gilad Nezer, speelt 'Israël 67-95 in Songs', een programma met Israëlische lichte muziek waarin deze beladen periode in de Israëlische geschiedenis centraal staat.

Op dinsdag 11 februari, twee dagen na Toebisjwat, treedt Gilad met Zan Nadir op bij de LJG Amsterdam. De muziek wordt geïllustreerd met videofragmenten van zelden vertoond archiefmateriaal en interviews met mensen die erbij betrokken waren.
Ook als je geen Ivriet kent, kunt je alles goed volgen: alle liederen en videofragmenten zijn in het Nederlands vertaald.

Klik hier voor een voorproefje.

Via Crescas krijg je een speciale korting op de toegangsprijs: als je vóór 9 februari reserveert, betaal je slechts €10.-.

Om te reserveren stuur je een mail (met in de titel: via Crescas), naar Gilad Nezer g.nezer@gmail.com, o.v.v. je naam en het aantal kaartjes.
Maak je betaling over naar Stichting KeyNote, NL20 RABO 0152 2037 53  o.v.v. 'Concert 11 februari'. Vergeet niet daarbij je naam te vermelden! 
Je kaartjes liggen op 9 februari op naam voor je klaar bij de kassa.

In de pauze van het programma kun je Israëlische hapjes en drankjes kopen.

Delen |