inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Nieuws

vrijdag 5 april 2019

Stoomcursus Ivriet: kita alef!

Onze stoomcursus Modern Hebreeuws heeft zich de afgelopen jaren bewezen als de állersnelste manier om in heel korte tijd deze taal te leren met authentiek oelpan-lesmateriaal.
Dit seizoen bieden we de Crash Course op niveau Alef, dat wil zeggen voor de échte beginners.

Onze Crash Course is een stoomcursus in de meest letterlijke zin van het woord: in circa twintig intensieve lesuren leer je de basis van het moderne Hebreeuws, zodat je na afloop van de cursus in staat bent een zéér eenvoudig gesprek te voeren en Ivriet te schrijven en te lezen.

Twee hele dagen en drie avonden ben je met onze Crash Course onder de pannen, en we hebben de cursus zó gepland dat je geen vrije dagen hoeft op te nemen.

De lessen worden gegeven op zondag 26 overdag, in de avonduren op maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 en opnieuw overdag op donderdag 30 mei 2019 (Hemelvaartsdag).

Bij de cursus zijn lesmateriaal, drankjes en koosjere koekjes en lunches inbegrepen!

Het enige dat je nodig hebt voor je aan de cursus begint, is kennis van de schrijfletters van het Alef-Beet, het Hebreeuwse alfabet. Ook daarvoor kun je bij Crescas terecht: met de online training My First Hebrew leer je het Hebreeuwse alfabet lezen en schrijven.

Ga naar onze website voor meer informatie of om direct in te schrijven

Delen |