inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Nieuws

vrijdag 30 november 2018

Lev Cinema

Na een succesvol tweede seizoen bieden we u dit jaar wederom drie films, met ditmaal het thema familie. Wij verwelkomen u met een heerlijk kopje soep en een broodje. Na afloop wordt de film nabesproken met een gastspreker en is er ruimte voor vragen.

Filmavond 1: The Cakemaker

Een banketbakker uit Berlijn besluit na de dood van zijn minnaar op zoek te gaan naar zijn gezin in Jeruzalem ...

Thomas is banketbakker en zijn koekjes en taartjes zijn zo lekker dat Oren, een getrouwde zakenman uit Israël, daar altijd speciaal voor langskomt als hij maandelijks voor zijn werk in Berlijn moet zijn. Er ontstaat een relatie tussen de twee en Oren woont voortaan bij Thomas als hij in Berlijn is. Op een dag krijgt Thomas geen contact meer en verneemt hij dat Oren is omgekomen. Hij gaat naar Jeruzalem om antwoorden te zoeken en maakt kennis met Orens echtgenote maar vertelt haar niets over zijn achtergrond ...

Cinemagazine
"The Cakemaker laat zien dat de menselijke veerkracht een hoop vermag en dat het leven ondanks alle ellende genoeg moois heeft te bieden."

Voor deze filmavond zijn nog plaatsen beschikbaar, maar let op: de plaatsen met soep en broodje zijn op één na uitverkocht.

Delen |