inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Nieuws

vrijdag 10 augustus 2018

Wie het weet mag het zeggen!

Welke Franse komiek maakte een film over een rabbijn? Hoeveel Hebreeuwse namen zijn er voor God? Welk land nam in 1980 de organisatie van het Songfestival over van Israël? Hoe heet de Joodse zanger van de popgroep Kiss? Van wie is de uitspraak: “Het leven is als fietsen. Om je balans te houden moet je blijven bewegen”?

Denk je: Dat weet ik allemaal best!? Dan dagen wij je uit te strijden om de eerste Sjoeche-pubbokaal tijdens de Sjoeche Pub Quiz die Crescas en het NIW op zaterdagavond 16 februari 2019 organiseren.

Er worden acht rondes gespeeld, met tien vragen per ronde. De vragen zullen in ieder geval gaan over Joodse geschiedenis, Joodse beroemdheden, Israël, Joods Nederland, religie, kunst, cultuur en tradities.

Er is plaats voor tien teams van vijf personen, dus meld je snel aan met vrienden, familie en/of collega's!
Kun je zelf geen team bij elkaar sprokkelen? Geef je dan toch op, dan stellen wij een team voor je samen.

Voor het winnende team is er, naast eeuwige roem en speciale aandacht in het NIW, een heel aardige hoofdprijs.

Ook als je twijfelt of je wel voldoende weet om te kunnen meedoen: je bent van harte welkom! Je weet vast meer dan je denkt, en wat je niet weet, dat weet je na afloop van de pubkwis dan tóch.
Een echte win-win situatie, want we loven ook een poedelprijs uit!

In ons nieuwe seizoensprogramma, dat vanaf 17 augustus op onze website te vinden is, staat alle praktische informatie én de link om je met je team op te geven.

Delen |