inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Nieuws

vrijdag 15 december 2017

Sobibor Excavated, the 4 Stages of Deceit

Bioscoop Rialto was maandag 27 november te klein voor het grote aantal belangstellenden voor de documentaire Sobibor Excavated, the 4 Stages of Deceit. In de documentaire volgt cineast Mark Limburg een aantal mensen die familieleden hebben verloren in vernietigingskamp Sobibor, en nog dagelijks worstelen met de verschrikkingen van toen. Hij probeert te achterhalen waarom het 'lijntje' met het kamp zich maar niet laat verbreken.

Limburg was op de plaats waar het kamp zich bevond en zag met eigen ogen hoe de archeologen, die daar al jarenlang graven, steeds meer van het verraderlijke en misleidende karakter van vernietigingskamp Sobibor vanonder de dikke asfaltlaag te voorschijn halen.

Voor de velen die de eerste publieke screening van de film niet hebben kunnen bijwonen, wil Mark Limburg op 23 januari 2018 in Cinema Amstelveen zijn film nog eens vertonen, op voorwaarde dat zich voldoende belangstellenden melden om de zaal te vullen. Na afloop van de voorstelling is er gelegenheid tot vragen stellen en een nagesprek met de makers.

Wilt u erbij zijn? Stuur dan zo snel mogelijk een mail naar stonefilmentv@gmail.com. Kaartjes kosten € 10,-. Zodra bekend is of de voorstelling kan doorgaan, krijgt u daarvan bericht, én het verzoek uw kaart(en) te betalen.

   Deel dit bericht: Facebook  Facebook