inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Nieuws

vrijdag 10 juni 2016

De nieuwe 'Soesan' is uit!

In een goed gevuld Lev (de cursuslocatie van Crescas) overhandigde Crescas-columnist Simon Soesan eind mei het eerste exemplaar van zijn nieuwste verhalenbundel aan zijn 92-jarige vader Jaap Soesan, op de foto trots poserend naast zijn zoon. Apoetaah!, zoals het boek heet, verscheen bij uitgeverij Amphora Books en is een bloemlezing uit de columns die Simon sinds maart 2011 op de Crescas-website heeft gepubliceerd.
Onze directeur, Michel Waterman, heeft deze bundel samengesteld. Hij koos met name de verhalen die een beeld geven van het dagelijkse leven in Israël. In het voorwoord bij deze bundel schreef hij:
Naar mijn smaak is Simon op zijn best als hij schrijft over zijn woonplaats Haifa, waar Joden, Christenen en Moslims in veel gevallen broederlijk samen wonen, over zijn vrienden, over zijn familie, met name over zijn kinderen en kleinkinderen. Deze korte verhalen geven een prachtig beeld van het dagelijkse leven in Simons geliefde Israël.
Het boek is te koop in de betere boekhandel en kost 18 euro.
ISBN: 978 90 6446 094 4.

De komende maanden komt Simon Soesan met regelmaat naar Nederland om zijn boek te promoten. Als u geïnteresseerd bent in een bijeenkomst met deze charmante Nederlandse Israëli, stuur dan een mailtje naar info@crescas.nl. Wij zorgen ervoor dat uw vraag op de juiste plaats terecht komt.

Delen |