sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Nieuws

vrijdag 13 juni 2014

Chagall in Den Haag

Zondag 22 juni staat het Korzo Theater in Den Haag in het teken van Marc Chagall. Jonet en Joods Maatschappelijk Werk organiseren een middag met Chagall, poëzie, muziek en film. Het programma bestaat uit een verhaal over Chagall, de Franse documentaire From Russia with Love waarin Chagall zelf nog aan het woord komt, een concert door Russische musici, Russische liederen en een expositie met verkoop van litho’s van Marc Chagall.

  • Zondag 22 juni, Korzo Theater, Prinsestraat 42, Den Haag, 14.30-17.30 uur (inloop vanaf 14.00 uur), entree 20 euro. Aanmelden vóór 17 juni, per email aan info@joodseactiviteiten.nl of telefonisch op 020-5776566.
Delen |