Vegan in Tel Aviv

Plant based kookworkshops

De plant based Israëlische keuken, wij noemen het liever de 'per ongeluk vegan keuken'. Want denk je aan de Israëlische keuken, dan denk je in eerste instantie aan choemoes, baba ganoush, falafel en tahini. Deze gerechten en ingrediënten zijn op zich plant based. Veganisme is razend populair in Israël en dat is niet verwonderlijk, want door onder andere het klimaat is er een overvloed aan verse groenten en vruchten. Met vijgen, dadels, granaatappels, druiven, sabra's, mango's en nog veel meer vruchten, zijn er veel opties om uit te kiezen als je vis en vlees wilt laten staan.
Vol van smaak, vuur en vlam en bijzondere combinaties. Tijdens deze workshops gaan we een lunch maken met voornamelijk onbekende Israëlische gerechten, en dat alles zonder boter, kaas en eieren.
In Esther's Cookery zijn twee traptreden.
Als u een allergie heeft dan horen wij dat graag uiterlijk een week van te voren.

cursusnummer
8051
docent
Esther Erwteman
plaats
Amsterdam
data
2x op zondag
9 februari,
1 maart 2020
tijd
10.30-14.00 uur
kosten
€ 70,00