inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Hamitbach HaParsi

Perzische Kookworkshops

Hamitbach HaParsi
cursusnummer
7942
plaats
Amsterdam
data
2x op zondag
3 en 24 februari 2019
tijd
14.30-18.00 uur
kosten
€ 70,00

Vóór de revolutie, in 1979, woonden er wel 100.000 Joden in Iran!
Tijdens deze workshops gaan we onder andere khoresht maken (een stoofpot), een kruidige dikke groentesoep ook wel aash genoemd, kookoo (omelet met groente), plov (witte rijst met groenten) en een variëteit aan salades. En natuurlijk maken we ook het onmisbare brood.


Voedselliefhebber & blogger Esther Erwteman (1977) woont, na jaren met veel plezier te hebben gereisd, nu weer in Amsterdam. Ze is oprichter en eigenaar van Esther's Cookery, de eerste kosjere en flexitarische kookstudio van Amsterdam, waar iedereen welkom is om samen te koken en samen te eten. In haar kookstudio organiseert Esther uiteenlopende kook & eet events voor groepen van 2 tot 30 personen.
Bij Esther's Cookery draait alles om bijzondere gerechten, maar ook om gewoon en traditioneel hedendaags eten met zuivere, duurzame producten en eigen recepten. Authenticiteit is de rode draad in al haar activiteiten. Vegetarisch, kosjer en lekker: velen zullen denken dat dit niet hand in hand kan gaan, maar tijdens de workshops 'Indiaas vegetarisch' en 'Koken met de recepten van Yotam Ottolenghi' laat zij zien dat dit wel degelijk mogelijk is.

docent: Esther Erwteman


Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

De inschrijving voor deze editie is helaas gesloten.
Wachtlijst / belangstelling doorgeven
×

Snel inschrijven

Hamitbach HaParsi

n.v.t.

← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Kosjer koken'