inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Ivriet kita Alef

Ivriet voor beginners

Ivriet kita Alef
info Voor deze cursus zijn de schrijfletters kennen van het Alef-Beet, de schrijfletters van het Hebreeuwse alfabet vereist

cursusnummer
7901
expert
plaats
Amsterdam
data
25x op maandag
8 en 15 oktober,
19 en 26 november,
10 en 17 december 2018,
7, 14, 21 en 28 januari,
4, 11, 18 en 25 februari,
4, 11, 18 en 25 maart,
1, 8, 15 en 29 april,
6, 13 en 20 mei 2019
tijd
20.45-22.15 uur
kosten
€ 450,00

Als u het Alef-Beet, het Hebreeuwse alfabet beheerst, bent u er klaar voor! Kent u de letters nog niet? Ook daar hebben we een oplossing voor: met onze online cursus 'My first Hebrew' kunt u zich in 7 online lessen het Hebreeuwse alfabet eigen maken.
Na afloop bent u klaar voor de cursus Ivriet voor beginners.

Deze wekelijkse cursus wordt gegeven volgens het systeem dat tegenwoordig bij de oelpan (Ivrietschool) in Israël gebruikt wordt.

In deze cursus leert u lezen, spreken en schrijven en er wordt grammatica behandeld. Daarnaast ligt de nadruk tijdens het eerste cursusjaar op het leren van werkwoorden in de tegenwoordige tijd. Na afloop van het eerste lesjaar bent u in staat om héél eenvoudige conversaties te voeren en kleine teksten te schrijven en lezen. We maken gebruik van het lesboek Ivriet Meberesjiet deel 1. Het boek is bij de cursusprijs inbegrepen.


Shirley Ensel (1979) werd geboren in Haifa. Na het vervullen van haar militaire dienstplicht behaalde ze haar bachelor psychologie aan de Universiteit van Haifa. In 2005 kwam ze naar Nederland, waar ze een intensieve cursus Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam voltooide. In 2008 was ze klaar met haar master Joodse culturen aan de UvA, waarin ze zich heeft gespecialiseerd op het gebied van Joodse en Israëlische identiteit van Israëliërs buiten Israël en met name Israëliërs in Amsterdam. Shirley geeft al meerdere jaren Ivrietles, aan volwassenen en in het verleden op de Joodse basisschool Rosj Pina. In Israël gaf ze grammaticalessen Ivriet aan eindexamenstudenten.

docent: Shirley Ensel


Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

De inschrijving voor deze editie is helaas gesloten.
Wachtlijst / belangstelling doorgeven
×

Snel inschrijven

Ivriet kita Alef

n.v.t.

← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Taal'