sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

De Aziatische keuken, maar dan kosjer

Leer kosjer koken volgens unieke recepten

De Aziatische keuken, maar dan kosjer
cursusnummer
7732
plaats
Amsterdam
data
2x op zondag
19 februari,
26 maart 2017
tijd
14.30-18.00 uur
kosten
€ 39,00

Gek op Aziatisch eten, maar lastig om dat te combineren met kosjer koken? Vanaf nu niet meer. Samen met onze chef-kok gaat u gerechten bereiden waarvan u niet eens wist dat het kon. De Japanse keuken, de Chinese keuken, de Thaise keuken, allemaal komen ze voorbij en alle gerechten zijn geschikt voor kosjer koken. De recepten kunt u na afloop mee naar huis nemen, zodat u ook uw vrienden en familie hiermee kunt verwennen. Aan het eind van de les proeven we samen alle gerechten en eten we alles lekker op. Bete'avon!

Liever vanuit uw eigen keuken koken? Dat kan met onze online kookcursus!

Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

De Aziatische keuken, maar dan kosjer

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Kosjer koken'