Corona

Ook Crescas past het programma aan. De bijeenkomsten worden tot nader bericht geschorst en de langlopende cursussen worden via een online platform verzorgd. Wij blijven u informeren over de overige lezingen en cursussen via de nieuwsbrief en mail. Onze online aanbod blijft natuurlijk beschikbaar!

inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Vegan in Tel Aviv

Plant based kookworkshops

Vegan in Tel Aviv
cursusnummer
8051
plaats
Amsterdam
data
2x op zondag
9 februari,
1 maart 2020
tijd
10.30-14.00 uur
kosten
€ 70,00

De plant based Israëlische keuken, wij noemen het liever de 'per ongeluk vegan keuken'. Want denk je aan de Israëlische keuken, dan denk je in eerste instantie aan choemoes, baba ganoush, falafel en tahini. Deze gerechten en ingrediënten zijn op zich plant based. Veganisme is razend populair in Israël en dat is niet verwonderlijk, want door onder andere het klimaat is er een overvloed aan verse groenten en vruchten. Met vijgen, dadels, granaatappels, druiven, sabra's, mango's en nog veel meer vruchten, zijn er veel opties om uit te kiezen als je vis en vlees wilt laten staan.
Vol van smaak, vuur en vlam en bijzondere combinaties. Tijdens deze workshops gaan we een lunch maken met voornamelijk onbekende Israëlische gerechten, en dat alles zonder boter, kaas en eieren.
In Esther's Cookery zijn twee traptreden.
Als u een allergie heeft dan horen wij dat graag uiterlijk een week van te voren.


Oprichter en eigenaar van Esther’s Cookery, Esther Weissman-Erwteman (1977)
Esther’s Cookery is de enige vegetarische kookstudio van Amsterdam. Tijdens een workshop in de kookstudio bereid je een complete vegetarische maaltijd. Niet omdat vegetarisch eten nou zo hip is, maar omdat Esther iedereen wil laten zien en proeven dat koken met groenten niet moeilijk hoeft te zijn.
Vegetarisch eten is leuk en lekker: geen vleesvervangers en groenteburgers, maar kleurrijke recepten gemaakt van verse en duurzame producten, veelal uit eigen moestuin. De recepten zijn geïnspireerd op de Italiaanse, Syrische, Indiase, Turkse, midden oosten keuken en natuurlijk recepten uit de keuken van Esther’s moeder/oma. Bovenal is de kookstudio een plek waar mensen samen koken en een lekkere, leerzame en gezellige avond beleven. Samen koken en eten brengt mensen bij elkaar die elkaar anders niet zo snel zouden ontmoeten.

docent: Esther Erwteman


Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

De inschrijving voor deze editie is helaas gesloten.
Wachtlijst / belangstelling doorgeven
×

Snel inschrijven

Vegan in Tel Aviv

n.v.t.

← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Kosjer koken'