sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Ontdek Joods Appingedam

Wandeling en expositie

Ontdek Joods Appingedam
cursusnummer
7833
plaats
Appingedam
datum
1x op zondag
11 maart 2018
tijd
11.00-13.00 uur
kosten
€ 25,00
docent: Roald van Elswijk

Bent u wel eens in één van de vroegst-Nederlandse steden met een Joodse gemeenschap geweest? Onze gids Roald van Elswijk neemt u mee naar Appingedam waar hij start bij de fraaie synagoge uit 1801, de oudst bewaard gebleven sjoel van Noord-Nederland. Vervolgens worden de begraafplaats uit 1763 en een expositie in het gerestaureerde Metaheerhuisje bezichtigd. Onderweg komt u langs verschillende huissynagogen, het voormalig Joods armenhuis, en adressen waar Joodse families hebben gewoond.
De inschrijving voor cursus 7833 is helaas gesloten vanwege het maximale aantal deelnemers. Wilt u graag op de wachtlijst staan of uw belangstelling doorgeven, vul dan onderstaand formulier in. Mocht er alsnog een plekje vrijkomen zullen wij u uiteraard op de hoogte stellen. Bij veel belangstelling zullen wij extra cursus-editie's overwegen!

Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Ontdek Joods Appingedam

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Geschiedenis'