sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Hebreeuwse literatuur ontrafeld

Een duik in bekende Hebreeuwse literatuur

Hebreeuwse literatuur ontrafeld
cursusnummer
7811
docent
plaats
Amsterdam
data
3x op donderdag
16 en 30 november,
7 december 2017
tijd
20.00-21.30 uur
kosten
€ 120,00
docent: Shirley Ensel

Altijd al graag in het Ivriet Israëlische literatuur van Amos Oz, Meïr Shalev en Etgar Keret willen bestuderen? Deze cursus voor gevorderden in het Ivriet biedt u de mogelijkheid om de taal te blijven spreken én beroemde Hebreeuwse literatuur te bestuderen.
Onder andere Israëlische poëzie en liederen van dichters als Rachel, Yona Wallach en Aviv Geffen komen aan bod.
Op ontspannen en ongedwongen wijze worden de teksten besproken en geanalyseerd.
Er zal gelegenheid zijn om tijdens het lezen vragen te stellen over woorden, begrippen of uitdrukkingen die u niet begrijpt of kent, het is echter wel de bedoeling dat u een zeer goede beheersing van het Ivriet heeft.
De inschrijving voor cursus 7811 is helaas gesloten vanwege het maximale aantal deelnemers. Wilt u graag op de wachtlijst staan of uw belangstelling doorgeven, vul dan onderstaand formulier in. Mocht er alsnog een plekje vrijkomen zullen wij u uiteraard op de hoogte stellen. Bij veel belangstelling zullen wij extra cursus-editie's overwegen!

Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Hebreeuwse literatuur ontrafeld

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Literatuur'