sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Authentiek Indiaas koken

Van Rajastan's zoete scherpe smaken tot zuidelijk idli

Authentiek Indiaas koken
cursusnummer
7837
plaats
Amsterdam
data
2x op zondag
4 en 18 maart 2018
tijd
14.30-18.00 uur
kosten
€ 70,00
docent: Esther Erwteman

Al werkend en reizend trok Esther Erwteman, bekend van Esther's Cookery, jarenlang door India. Samen met Esther maken we een culinaire reis door het land dat zo groot is dat het over veel verschillende 'keukens' beschikt. Denk aan de zoete scherpe smaken van Rajastan of de zoete masala dosa of een idli in het zuiden van India. 
Elke regio heeft zo zijn specialiteit en drukt zijn stempel op de gerechten. Hoe beïnvloed je door het gebruik van kruiden een eenvoudig gerecht? Bij deze kookworkshop deelt Esther haar Indiase recepten in kosher style.
De inschrijving voor cursus 7837 is helaas gesloten vanwege het maximale aantal deelnemers. Wilt u graag op de wachtlijst staan of uw belangstelling doorgeven, vul dan onderstaand formulier in. Mocht er alsnog een plekje vrijkomen zullen wij u uiteraard op de hoogte stellen. Bij veel belangstelling zullen wij extra cursus-editie's overwegen!

Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Authentiek Indiaas koken

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Kosjer koken'