sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Bart Wallet over de Canon van 700 jaar Joods Nederland

Lezing in nauwe samenwerking met de OBA

Bart Wallet over de Canon van 700 jaar Joods Nederland
cursusnummer
7825
docent
plaats
Amsterdam
datum
1x op woensdag
18 oktober 2017
tijd
19.00-21.00 uur
kosten
€ 10,00
OBA-leden: € 5,00
docent: Bart Wallet

Oktober is de maand van de geschiedenis. Dit jaar staat het thema 'Geluk' centraal. Crescas en de OBA organiseren een avond rondom de Canon van 700 jaar Joods Nederland. Historicus Bart Wallet, één van de schrijvers van de canon, geeft een lezing over de geschiedenis van Joods Nederland. De avond wordt afgesloten met muziek en een borrel.

programma:
18:30 inloop
19:00 lezing
20:00 borrel + muziek
21:00 einde
De inschrijving voor cursus 7825 is helaas gesloten vanwege het maximale aantal deelnemers. Wilt u graag op de wachtlijst staan of uw belangstelling doorgeven, vul dan onderstaand formulier in. Mocht er alsnog een plekje vrijkomen zullen wij u uiteraard op de hoogte stellen. Bij veel belangstelling zullen wij extra cursus-editie's overwegen!

Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Bart Wallet over de Canon van 700 jaar Joods Nederland

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Geschiedenis'