inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Crash Course Ivriet

Ivriet voor beginners

Crash Course Ivriet
info Voor deze cursus zijn de schrijfletters kennen van het Alef-Beet, de schrijfletters van het Hebreeuwse alfabet vereist

cursusnummer
7910
expert
plaats
Amsterdam
data
5x
zo 26, ma 27, di 28, woe 29 en do 30 mei 2019
kosten
€ 265,00
(inclusief lesmateriaal, drankjes en kosjere lunch)

Wilt u aanstaande zomer ook graag Ivriet leren zonder een lange cursus te hoeven volgen?
Crescas biedt in mei de unieke Crash Course Ivriet aan: in 5 dagen leert u meer dan u van te voren dacht. Voor deze cursus hoeft u geen vrije dagen op te nemen!
We gaan van start op zondag 26 mei, gaan verder op maandagavond 27, dinsdagavond 28 en woensdagavond 29 mei en sluiten af op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag).

Het is hard werken, maar de circa twintig intensieve lesuren van deze stoomcursus hebben de afgelopen jaren hun rendement voor velen ruimschoots bewezen: u bent na afloop van de cursus in staat een zeer eenvoudig gesprek te voeren en Ivriet te schrijven en te lezen.
Wij zorgen voor heerlijke lunches, hapjes en drankjes en uiteraard voor het lesmateriaal.

Instappen kan al met alleen kennis van het Hebreeuwse alfabet. Crescas heeft een cursus ontwikkeld waarmee u zelfstandig, in uw eigen tijd, de Hebreeuwse letters kunt leren: My First Hebrew


Shirley Ensel (1979) werd geboren in Haifa. Na het vervullen van haar militaire dienstplicht behaalde ze haar bachelor psychologie aan de Universiteit van Haifa. In 2005 kwam ze naar Nederland, waar ze een intensieve cursus Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam voltooide. In 2008 was ze klaar met haar master Joodse culturen aan de UvA, waarin ze zich heeft gespecialiseerd op het gebied van Joodse en Israëlische identiteit van Israëliërs buiten Israël en met name Israëliërs in Amsterdam. Shirley geeft al meerdere jaren Ivrietles, aan volwassenen en in het verleden op de Joodse basisschool Rosj Pina. In Israël gaf ze grammaticalessen Ivriet aan eindexamenstudenten.

docent: Shirley Ensel


Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Crash Course Ivriet

n.v.t.

← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Taal'