sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Oorlog in Artis

Hoe een dierentuin onderdak bood tegen de beesten

Oorlog in Artis
info Entreekaartje Artis verkrijgbaar bij kassa Artis

cursusnummer
7832
plaats
Amsterdam
datum
1x op zondag
15 april 2018
tijd
10.00-12.00 uur
kosten
€ 17,50
(exclusief toegang Artis)

Zie Artis zoals u het nog nooit gezien hebt. We gaan terug in de tijd, naar de Tweede Wereldoorlog. Onze ervaren Artis-rondleider wandelt met u door de dierentuin en vertelt over hoe Joden ondergedoken hebben gezeten boven de kooien van de roofdieren, hoe mensen en dieren maar net genoeg te eten hadden en nog veel meer heldhaftige, ontroerende en soms schokkende verhalen.

De kosten voor deze rondleiding zijn exclusief de toegangskosten voor de dierentuin.
Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Oorlog in Artis

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Geschiedenis'