inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Een generatie Joodse boksers

Lezing in de boksring

Een generatie Joodse boksers
cursusnummer
8029
plaats
Amstelveen
datum
1x op zondag
24 november 2019
tijd
14.00-16.00 uur
kosten
€ 17,50

Wist u dat tussen de wereldoorlogen Joden het Amerikaanse profboksen domineerden en er 26 Joodse wereldkampioenen waren? En dat de prijzenkast van Ben Bril op bijzondere wijze in de boksschool van Barry Groenteman terecht kwam? Over de nalatenschap van Ben Bril, het internationale Joodse boksersnetwerk en de geschiedenis van Joodse boksers in Nederland, voor, tijdens en na de oorlog, vertelt de Joodse profbokser Barry Groenteman in de boksring van zijn boksschool de Amsterdamsche Boksschool.


Barry Groenteman (1986) is in 2003 begonnen met boksen. Al in 2005 werd hij Amateur Kampioen van Noord Holland en in 2007 Kampioen van Nederland Amateurs B-klasse. Daarna heeft hij een aantal maanden getraind in de beroemde Trinity Gym in New York. Hij is opgeleid door de bekende bokstrainer Michel van Halderen. Een aantal jaar had hij de Nederlands titel bij het profboksen. Tegenwoordig is hij bokstrainer gericht op jong talent en personal bokstrainer gericht op recreanten en wedstrijdvechters. Drijfveren zijn een goede conditie en plezier in de sport, respect voor iedereen die aan sport doet, van recreant tot topsporter.

docent: Barry Groenteman


Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Een generatie Joodse boksers

n.v.t.

← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Out of the box'