inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

My Jewish Baking Class

Workshops Patisserie

My Jewish Baking Class
cursusnummer
7941
plaats
Amsterdam
data
2x op zondag
18 en 25 november 2018
tijd
10.00-13.00 uur
kosten
€ 70,00

Wist u dat 'babka' grootmoeder betekent in het Pools en dat het recept daar ook vandaan komt? Elke stroming in het jodendom heeft wel een bijzonder sjabbatrecept. We kunnen het hele jaar rond bakken, en dat gaan we doen tijdens deze bakworkshops. Zo bakken we onder andere recepten voor Chanoeka, Israëlische toetjes, traditionele recepten van Saartje Vos, hedendaagse recepten uit Modern Jewish Baker en Ottolenghi's Sweet.


Voedselliefhebber & blogger Esther Erwteman (1977) woont, na jaren met veel plezier te hebben gereisd, nu weer in Amsterdam. Ze is oprichter en eigenaar van Esther's Cookery, de eerste kosjere en flexitarische kookstudio van Amsterdam, waar iedereen welkom is om samen te koken en samen te eten. In haar kookstudio organiseert Esther uiteenlopende kook & eet events voor groepen van 2 tot 30 personen.
Bij Esther's Cookery draait alles om bijzondere gerechten, maar ook om gewoon en traditioneel hedendaags eten met zuivere, duurzame producten en eigen recepten. Authenticiteit is de rode draad in al haar activiteiten. Vegetarisch, kosjer en lekker: velen zullen denken dat dit niet hand in hand kan gaan, maar tijdens de workshops 'Indiaas vegetarisch' en 'Koken met de recepten van Yotam Ottolenghi' laat zij zien dat dit wel degelijk mogelijk is.

docent: Esther Erwteman


Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

De inschrijving voor deze editie is helaas gesloten.
Wachtlijst / belangstelling doorgeven
×

Snel inschrijven

My Jewish Baking Class

n.v.t.

← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Kosjer koken'