inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

My Jewish Baking Class

Workshops Patisserie

My Jewish Baking Class
cursusnummer
7941
plaats
Amsterdam
data
2x op zondag
18 en 25 november 2018
tijd
10.00-13.00 uur
kosten
€ 70,00

Wist u dat 'babka' grootmoeder betekent in het Pools en dat het recept daar ook vandaan komt? Elke stroming in het jodendom heeft wel een bijzonder sjabbatrecept. We kunnen het hele jaar rond bakken, en dat gaan we doen tijdens deze bakworkshops. Zo bakken we onder andere recepten voor Chanoeka, Israëlische toetjes, traditionele recepten van Saartje Vos, hedendaagse recepten uit Modern Jewish Baker en Ottolenghi's Sweet.


Oprichter en eigenaar van Esther’s Cookery, Esther Weissman-Erwteman (1977)
Esther’s Cookery is de enige vegetarische kookstudio van Amsterdam. Tijdens een workshop in de kookstudio bereid je een complete vegetarische maaltijd. Niet omdat vegetarisch eten nou zo hip is, maar omdat Esther iedereen wil laten zien en proeven dat koken met groenten niet moeilijk hoeft te zijn.
Vegetarisch eten is leuk en lekker: geen vleesvervangers en groenteburgers, maar kleurrijke recepten gemaakt van verse en duurzame producten, veelal uit eigen moestuin. De recepten zijn geïnspireerd op de Italiaanse, Syrische, Indiase, Turkse, midden oosten keuken en natuurlijk recepten uit de keuken van Esther’s moeder/oma. Bovenal is de kookstudio een plek waar mensen samen koken en een lekkere, leerzame en gezellige avond beleven. Samen koken en eten brengt mensen bij elkaar die elkaar anders niet zo snel zouden ontmoeten.

docent: Esther Erwteman


Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

De inschrijving voor deze editie is helaas gesloten.
Wachtlijst / belangstelling doorgeven
×

Snel inschrijven

My Jewish Baking Class

n.v.t.

← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Kosjer koken'