sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Koken voor Beth Shalom

Keukenprinsen-en prinsessen gezocht om te koken voor onze buren

Koken voor Beth Shalom
cursusnummer
7731
plaats
Amsterdam
datum
1x op zondag
27 november 2016
tijd
10.00-18.00 uur
kosten
€ 10,00

Ooit weleens een diner bereid voor 120 mensen? Dit is uw kans! Want naast het feit dat u daar de bewoners van Beth Shalom enorm blij mee maakt, leert u ook nog eens van een ervaren kok typisch Joodse (kosjere) gerechten koken. Al jaren mogen wij voor onze kookcursussen gebruik maken van de professionele keuken van Beth Shalom, dit diner is elk jaar weer onze manier om hen hiervoor te bedanken. Liefde gaat immers door de maag. Deze workshop is gratis, we vragen alleen een kleine bijdrage voor de ingrediënten.

Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Koken voor Beth Shalom

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Kosjer koken'