sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Ivriet kita Gimmel

Ivriet (Modern Hebreeuws) voor gevorderen

Ivriet kita Gimmel
cursusnummer
7801
docent
plaats
Amsterdam
data
25x op maandag
16, 23 en 30 oktober,
6 en 27 november,
4, 11 en 18 december 2017,
8, 15, 22 en 29 januari,
5, 12, 19 en 26 februari,
12, 19 en 26 maart,
9, 16 en 23 april,
14 en 28 mei,
4 juni 2018
tijd
20.45-22.15 uur
kosten
€ 450,00
docent: Shirley Ensel

Dit lesjaar blijft u oefenen met de tegenwoordige en de verleden tijd, maar u voegt daar nu de toekomende tijd en de gebiedende wijs aan toe. Dat vergroot uw conversatiemogelijkheden aanzienlijk. Ook uw woordenschat breidt u verder uit. Op dit niveau worden de lessen steeds leuker. De docente besteedt aandacht aan Joodse en Israëlische feestdagen én aan actuele onderwerpen: u bent nu immers in staat eenvoudige krantenartikelen zelfstandig te lezen en te begrijpen. Verder wordt regelmatig gebruik gemaakt van liedjes en video's.

Gedurende het lesjaar zijn er twee 'open' lessen waarbij introducees van harte welkom zijn. De eerste open les is gekoppeld aan een Chanoekaviering, de tweede is de inmiddels traditionele seizoensafsluiting in de vorm van een filmavond, voorafgegaan door een gezamenlijk etentje.
Lesboeken zijn bij de cursusprijs inbegrepen.
Uw kennisniveau Ivriet bepalen

Als u twijfelt over uw kennisniveau, als u niet goed kunt kiezen in welke cursus u 'op uw plaats' bent, maak dan de Ivriet-toets die wij speciaal hiervoor hebben laten ontwikkelen. Het maken van de toets kost u circa 15 minuten. Ook als u in de afgelopen jaren één of meerdere cursussen Ivriet bij Crescas hebt gevolgd, is deze toets geschikt om uw kennisniveau te bepalen. Zodra de toets gemaakt is kunt u telefonisch (020-6402380) of per e-mail (info@crescas.nl) contact met ons opnemen zodat wij u kunnen informeren welke cursus het best bij u past!

ga naar de ivriet-toets

Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Ivriet kita Gimmel

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Taal'