Joods boekenfestival

Loading...
Data
Tijd
Lokatie
Amsterdam
Kosten
gratis
Inschrijven voor deze editie is helaas niet meer / nog niet mogelijk.
Wachtlijst / belangstelling doorgeven

In het digitale tijdperk vind je ze steeds minder: boekenmarkten. Crescas en JMW organiseren hun eigen boekenmarkt in het kader van de Boekenweek 2024, en we noemen het Joods boekenfestival.

Je kunt snuffelen tussen de boeken die je gratis kunt meenemen, luisteren naar een literaire lezing of gaat in gesprek met een van de aanwezige schrijvers en vertalers, en dat alles onder het genot van een hapje en een drankje. Je kunt ook eigen boeken meenemen en die ruilen.

Waar ons boekenfestival plaats zal hebben en welke schrijvers en vertalers er zullen zijn kunnen we nu nog niet zeggen, maar houd onze nieuwsbrief in de gaten, Te zijner tijd vind je daar alles wat je weten moet.

Wachtlijst / belangstelling opgeven

De inschrijving voor deze cursus is helaas gesloten vanwege het maximale aantal deelnemers. Wil je graag op de wachtlijst staan of je belangstelling doorgeven, vul dan onderstaand formulier in. Mocht er alsnog een plekje vrijkomen zullen wij je uiteraard op de hoogte stellen. Bij veel belangstelling zullen wij extra cursus-editie's overwegen!

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.