sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Lev Cinema

Boekverfilmingen met nabespreking

Lev Cinema
cursusnummer
7818 (Filmavond I)
plaats
Amsterdam
datum
1x op donderdag
14 december 2017
tijd
18.00-21.00 uur
kosten
€ 17,50
(inclusief kosjere soep en broodjes)
cursusnummer
7819 (Filmavond II)
plaats
Amsterdam
datum
1x op donderdag
4 januari 2018
tijd
18.00-21.00 uur
kosten
€ 17,50
(inclusief kosjere soep en broodjes)
cursusnummer
7820 (Filmavond III)
plaats
Amsterdam
datum
1x op donderdag
18 januari 2018
tijd
18.00-21.00 uur
kosten
€ 17,50
(inclusief kosjere soep en broodjes)

Tijdens de inmiddels tweede editie van Lev Cinema (in samenwerking met JMW) staan drie films met eenzelfde thema op het programma. Wij verwelkomen u met een heerlijk kopje soep en een broodje. Na afloop wordt de film nabesproken met een gastspreker en is er ruimte voor vragen. Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van deze filmavonden.

De drie films waar we naar gaan kijken zijn:'Moos', een koosjere komedie waarin liefde en humor belangrijker zijn dan uiterlijk. 'Eyes wide open', hoe onmogelijk kan een liefde zijn? Weinig onmogelijker dan die tussen een keurig getrouwde orthodox-joodse slager in Jeruzalem en zijn knecht. En we gaan kijken naar 'This is where I leave you'. Wanneer hun vader overlijdt, zijn vier broers en zussen gedwongen om naar hun ouderlijke huis terug te keren voor een 'sjivve', een Joods gebruik waarbij de familie na een begrafenis zeven dagen lang samen in één huis woont om te rouwen. En dat is een lastige opgave voor de familie, want ze hebben in geen tien jaar een dag samen doorgebracht.


Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Lev Cinema

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Cultuur'