Lev Cinema I

Soep & film, in samenwerking met JMW

Deze cursus wordt gegeven in samenwerking met JMW
Logo samenwerking 'JMW'

Wegens groot succes herhaald!

Bij Lev Cinema verwelkomen wij iedereen. Vóór vertoning van de film staat een heerlijk kopje soep en broodje klaar. Na vertoning wordt de film nabesproken met een gastspreker en is er ruimte voor vragen.
Wij trappen af met de Israëlische film: 'The Farewell Party'. Een groep vrienden in een bejaardenhuis in Jeruzalem bouwen een machine waarmee je euthanasie kunt plegen. Hiermee willen ze een vriend aan een waardig einde helpen. Maar zodra de overige bewoners lucht krijgen van het bestaan van deze machine, vragen veel meer mensen om hulp. Nu komen de vrienden voor een emotioneel dilemma te staan. Een gitzwarte komedie over vriendschap en afscheid nemen.

Wachtlijst / belangstelling opgeven

De inschrijving voor deze cursus is helaas gesloten vanwege het maximale aantal deelnemers. Wilt u graag op de wachtlijst staan of uw belangstelling doorgeven, vul dan onderstaand formulier in. Mocht er alsnog een plekje vrijkomen zullen wij u uiteraard op de hoogte stellen. Bij veel belangstelling zullen wij extra cursus-editie's overwegen!

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.