sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Schilderen in de stijl van Charlotte Salomon

Famlieworkshop

Schilderen in de stijl van Charlotte Salomon

Charlotte Salomon, Gouache uit 'Leven of theater?', 1940-1942 ©Stichting Charlotte Salomon

info Entreekaartje JHM verkrijgbaar bij kassa JHM

cursusnummer
7817
plaats
Amsterdam
datum
1x op woensdag
25 oktober 2017
tijd
14.00-15.30 uur
kosten
€ 0,00
(entreekaartje JHM)
docent: Suzanne Grünfeld

Een kunstzinnige middag met een thema dat jong en oud verbindt: 'Denk aan vroeger en schilder een herinnering in de stijl van Charlotte Salomon.' Na een gezamenlijke introductie op het werk van Charlotte Salomon gaan de kinderen (6-12 jaar) aan de slag met schilderen in de stijl van Charlotte Salomon en worden de volwassenen rondgeleid over de tentoonstelling. Illustrator Suzanne Grünfeld legt uit hoe je de kern van je boodschap in een schilderij verwerkt en vertelt over de drie primaire kleuren waar Charlotte zich toe beperkte. We sluiten de dag gezamenlijk af met het bekijken van de door de kinderen gemaakte kunstwerken.

Aan deze middag kunnen maximaal 12 kinderen deelnemen. Het aantal volwassen heeft deze beperking niet.
De inschrijving voor cursus 7817 is helaas gesloten vanwege het maximale aantal deelnemers. Wilt u graag op de wachtlijst staan of uw belangstelling doorgeven, vul dan onderstaand formulier in. Mocht er alsnog een plekje vrijkomen zullen wij u uiteraard op de hoogte stellen. Bij veel belangstelling zullen wij extra cursus-editie's overwegen!

Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Schilderen in de stijl van Charlotte Salomon

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Cultuur'