sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

J'Ottolenghi

Leer toveren met groente

J'Ottolenghi
cursusnummer
7836
plaats
Amsterdam
data
2x op zondag
28 januari,
4 februari 2018
tijd
14.30-18.00 uur
kosten
€ 70,00
docent: Esther Erwteman
cursusnummer
7838
plaats
Amsterdam
data
2x op zondag
15 en 22 april 2018
tijd
14.30-18.00
kosten
€ 70,00
docent: Esther Erwteman

Zou u ook wel willen leren koken als Yotam Ottolenghi? Dat kan! In twee lessen ontdekken we hoe deze Brits-Italiaans-Israëlische chefkok zijn recepten opbouwt tot de heerlijkste gerechten, zonder dat er vlees of vis aan te pas komt. Ideaal dus voor een kosjere keuken. Ottolenghi's kookboeken zijn wereldwijd inmiddels al meer dan twee miljoen keer verkocht. Na deze cursus bent u vast ook fan!
De inschrijving voor cursus 7836 en 7838 is helaas gesloten vanwege het maximale aantal deelnemers. Wilt u graag op de wachtlijst staan of uw belangstelling doorgeven, vul dan onderstaand formulier in. Mocht er alsnog een plekje vrijkomen zullen wij u uiteraard op de hoogte stellen. Bij veel belangstelling zullen wij extra cursus-editie's overwegen!

Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

J'Ottolenghi

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Kosjer koken'