Een leven vol inspiratie

Sonja Barend en Ronit Palache in gesprek

Loading...
Selecteer hierboven een editie

Als de Hoge Feestdagen achter ons liggen en het cursusseizoen van start is gegaan hebben we als openingsevenement een ‘live’ gesprek tussen Sonja Barend en schrijfster Ronit Palache op het programma staan.
Sonja Barend wordt wel ‘de koningin van de talkshow’ genoemd. Ruim dertig jaar domineerde ze met haar interviews het Nederlandse televisielandschap – vrijwel iedereen die er toe deed kwam bij haar aan de talkshowtafel. Met haar persoonlijke manier van vragen stellen en scherpe observaties wist ze van elk interview een feest te maken.
Je kunt dit gesprek ook online volgen.

Wachtlijst / belangstelling opgeven

De inschrijving voor deze cursus is helaas gesloten vanwege het maximale aantal deelnemers. Wil je graag op de wachtlijst staan of je belangstelling doorgeven, vul dan onderstaand formulier in. Mocht er alsnog een plekje vrijkomen zullen wij je uiteraard op de hoogte stellen. Bij veel belangstelling zullen wij extra cursus-editie's overwegen!

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.