Corona

Ook Crescas past het programma aan. De bijeenkomsten worden tot nader bericht geschorst en de langlopende cursussen worden via een online platform verzorgd. Wij blijven u informeren over de overige lezingen en cursussen via de nieuwsbrief en mail. Onze online aanbod blijft natuurlijk beschikbaar!

inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Ivriet kita Hee

Voor zeer gevorderden

Ivriet kita Hee
cursusnummer
8002
expert
plaats
Amsterdam
data
25x op maandag
16 en 23 september,
7 en 28 oktober,
4, 11, 18 en 25 november,
2, 9 en 16 december 2019,
6, 13, 20 en 27 januari,
3, 10 en 24 februari,
2, 16, 23 en 30 maart,
6 april,
11 en 18 mei 2020
tijd
18.45-20.15 uur
kosten
€ 460,00

U behoort inmiddels tot de gevorderde Ivrietsprekers. Grammatica wordt dit jaar gedeeltelijk herhaald, maar ook verder uitgebreid. En natuurlijk vergroot u uw woordenschat. Er is veel aandacht voor conversatie, nu ook gericht op moeilijker onderwerpen als gezondheid, het geven van complimenten, het geven van je mening, reizen, etc.
De docente besteedt meer en meer aandacht aan actuele onderwerpen. Verder wordt regelmatig gebruik gemaakt van liedjes en YouTube-videofragmenten.
De laatste les is de inmiddels traditionele seizoenafsluiting in de vorm van een filmavond, vooraf gegaan door een gezamenlijk etentje (op eigen kosten).
Lesboeken zijn bij de cursusprijs inbegrepen.


Shirley Ensel (1979) werd geboren in Haifa. Na het vervullen van haar militaire dienstplicht behaalde ze haar bachelor psychologie aan de Universiteit van Haifa. In 2005 kwam ze naar Nederland, waar ze een intensieve cursus Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam voltooide. In 2008 was ze klaar met haar master Joodse culturen aan de UvA, waarin ze zich heeft gespecialiseerd op het gebied van Joodse en Israëlische identiteit van Israëliërs buiten Israël en met name Israëliërs in Amsterdam. Shirley geeft al meerdere jaren Ivrietles, aan volwassenen en in het verleden op de Joodse basisschool Rosj Pina. In Israël gaf ze grammaticalessen Ivriet aan eindexamenstudenten.

docent: Shirley Ensel


Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

De inschrijving voor deze editie is helaas gesloten.
Wachtlijst / belangstelling doorgeven
×

Snel inschrijven

Ivriet kita Hee

n.v.t.

← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Taal'