Corona

Ook Crescas past het programma aan. De bijeenkomsten worden tot nader bericht geschorst en de langlopende cursussen worden via een online platform verzorgd. Wij blijven u informeren over de overige lezingen en cursussen via de nieuwsbrief en mail. Onze online aanbod blijft natuurlijk beschikbaar!

inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Ivriet kita Beet

Vervolg kita Alef

Ivriet kita Beet
cursusnummer
8001
expert
plaats
Amsterdam
data
25x op maandag
16 en 23 september,
7 en 28 oktober,
4, 11, 18 en 25 november,
2, 9 en 16 december 2019,
6, 13, 20 en 27 januari,
3, 10 en 24 februari,
2, 16, 23 en 30 maart,
6 april,
11 en 18 mei 2020
tijd
20.45-22.15 uur
kosten
€ 460,00

De eerste beginselen van het Ivriet heeft u inmiddels onder de knie. Dit jaar zet u een vervolgstap en aan het eind van dit cursusjaar kunt u zich al behoorlijk in het Ivriet redden. U breidt uw kennis van de tegenwoordige tijd verder uit en u maakt een begin met de verleden tijd. Verder maakt u voor het eerst kennis met de 'binjaniem' - de voor het Ivriet zo typerende werkwoordsvormen. Ook dit jaar wordt er grammatica behandeld en er is veel aandacht voor lezen, spreken, schrijven en luisteren. Verder wordt regelmatig gebruik gemaakt van liedjes en YouTube videofragmenten.
De laatste les is de inmiddels traditionele seizoenafsluiting in de vorm van een filmavond, voorafgegaan door een gezamenlijk etentje (op eigen kosten).
De cursus wordt gegeven volgens het in Israël beproefde oelpansysteem (oelpan = Ivrietschool). De lesboeken zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

Als u niet eerder een Ivrietcursus bij Crescas volgde, maakt u dan de online toets. Aan de hand van het resultaat kunnen wij uw kennisniveau bepalen.


Shirley Ensel (1979) werd geboren in Haifa. Na het vervullen van haar militaire dienstplicht behaalde ze haar bachelor psychologie aan de Universiteit van Haifa. In 2005 kwam ze naar Nederland, waar ze een intensieve cursus Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam voltooide. In 2008 was ze klaar met haar master Joodse culturen aan de UvA, waarin ze zich heeft gespecialiseerd op het gebied van Joodse en Israëlische identiteit van Israëliërs buiten Israël en met name Israëliërs in Amsterdam. Shirley geeft al meerdere jaren Ivrietles, aan volwassenen en in het verleden op de Joodse basisschool Rosj Pina. In Israël gaf ze grammaticalessen Ivriet aan eindexamenstudenten.

docent: Shirley Ensel


Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

De inschrijving voor deze editie is helaas gesloten.
Wachtlijst / belangstelling doorgeven
×

Snel inschrijven

Ivriet kita Beet

n.v.t.

← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Taal'