inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Violist op het dak

Lezing in voorbereiding op concert

Voorbereidingsavond op het interactief familie-vertel-concert van het Kindermuseum van het Joods Cultureel Kwartier

Op een ochtend wordt Max wakker en is alles anders: achter zijn huis staat opeens een droombos en op het dak staat iemand viool te spelen. Eigenlijk moet hij naar school, maar...
Tijdens dit interactieve familie-vertel-concert van het Kindermuseum ga je met Max mee op avontuur in het droombos. Het droombos is ook écht te zien! Het staat in het Kindermuseum en is gemaakt door Eli Content, die zich liet inspireren door de kunstenaar Marc Chagall. Zondag 24 november komt het bos naar de Kleine Zaal van Het Concertgebouw.
Woensdagavond 20 november bespreekt Maestro Jules van Hessen op zijn vertrouwde wijze de muzikale inhoud van dit concert met daarin een prominente rol voor de muziek uit Anatevka (Fiddler on the Roof).
Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Violist op het dak

n.v.t.

← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Cultuur'