sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Ivriet kita Beet

Leer nog beter Ivriet spreken en schrijven

Ivriet kita Beet
cursusnummer
7701
docent
plaats
Amsterdam
data
25x op maandag
19 en 26 september,
10 en 31 oktober,
7, 14, 21 en 28 november,
12 december 2016,
9, 16, 23 en 30 januari,
6, 13 en 27 februari,
6, 13, 20 en 27 maart,
3 en 24 april,
8 en 15 mei,
12 juni 2017
tijd
20.45-22.15 uur
kosten
€ 375,00

Spreekt u al een beetje Ivriet en zou u uw vocabulaire graag uitbreiden naar een beetje boel? Aan het eind van het cursusjaar 'Ivriet Beet' gaat u dat lukken. U breidt tijdens deze cursus namelijk uw kennis van de tegenwoordige tijd verder uit en u maakt een begin met de verleden tijd; zoals het zinnetje 'ik sprak eerst geen Ivriet'. Verder maakt u voor het eerst kennis met de 'binjaniem' - de voor het Ivriet zo typerende werkwoordsvormen. Ook dit jaar kunnen we niet om de noodzakelijke grammatica heen, maar deze cursus draait vooral om lezen, spreken, schrijven en luisteren. Want dat is toch wel het meest aansprekende aan een taal. We gaan samen krantenartikelen ontleden, liedjes luisteren en video's kijken. De lesboeken zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

De inschrijving voor Ivriet kita Beet is gesloten. Wanneer u belangstelling heeft om nog dit jaar aan deze cursus deel te nemen vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met ons kantoor om de mogelijkheid daarvan te bespreken. U kunt ons bereiken via info@crescas.nl of 020-6402380.

Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Ivriet kita Beet

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Taal'