sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

How to Seider?

Dé voorbereiding op Seideravond

How to Seider?
cursusnummer
7824
docent
plaats
Amsterdam
datum
1x op dinsdag
6 maart 2018
tijd
20.00-22.00 uur
kosten
€ 45,00
(inclusief kosjere soep)
docent: Leo Mock

Pesach is altijd veel werk. En dan moet je tot overmaat van ramp ook nog een seider voorbereiden ... Hoe doe je dat vlotjes? Hoe word je wijs uit de grote hoeveelheden tekst en rituelen?
In How to Seider? leert u over de belangrijkste thema's van de haggada, de centrale items op de seiderschotel en de structuur van deze bijzondere avond. Zodat het een feest wordt om een seider te geven - en dan bedoelen we niet alleen de maaltijd!
Wij zorgen voor een kosjer kopje soep bij de les!
De inschrijving voor cursus 7824 is helaas gesloten vanwege het maximale aantal deelnemers. Wilt u graag op de wachtlijst staan of uw belangstelling doorgeven, vul dan onderstaand formulier in. Mocht er alsnog een plekje vrijkomen zullen wij u uiteraard op de hoogte stellen. Bij veel belangstelling zullen wij extra cursus-editie's overwegen!

Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

How to Seider?

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Tora en daarna'