sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Halacha aan de hand van Ma'aleh-films

Kijken en bespreken van Ma'aleh-eindexamenfilms

Halacha aan de hand van Ma'aleh-films
cursusnummer
7812 (4 avonden)
docent
plaats
Amsterdam
data
4x op woensdag
15 en 29 november,
6 en 13 december 2017
tijd
20.00-22.00 uur
kosten
€ 85,00
docent: Leo Mock
cursusnummer
7813 (één middag)
docent
plaats
Utrecht
datum
1x op zondag
11 februari 2018
tijd
13:00-16.15 uur
kosten
€ 40,00
docent: Leo Mock
cursusnummer
7814 (één middag)
docent
plaats
Leiden
datum
1x op zondag
18 maart 2018
tijd
13.00-16.15 uur
kosten
€ 40,00
docent: Leo Mock

Kent u in het hartje van Jeruzalem de Ma'aleh School of Television, Film & the Arts? Dit is de enige orthodox-Joodse filmacademie in de hele wereld. Studenten maken voor hun eindexamen de prachtigste films die altijd een maatschappelijk thema hebben. En wij mogen u een aantal van deze films laten zien! De films van de studenten duren gemiddeld ongeveer 25 minuten. Na afloop bespreken we samen de thema's aan de hand van de Joodse wetten.
De inschrijving voor cursus 7812, 7813 en 7814 is helaas gesloten vanwege het maximale aantal deelnemers. Wilt u graag op de wachtlijst staan of uw belangstelling doorgeven, vul dan onderstaand formulier in. Mocht er alsnog een plekje vrijkomen zullen wij u uiteraard op de hoogte stellen. Bij veel belangstelling zullen wij extra cursus-editie's overwegen!

Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Halacha aan de hand van Ma'aleh-films

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Tora en daarna'