sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Ivriet kita Wav

Leren converseren met native speakers!

Ivriet kita Wav
cursusnummer
7703
docent
plaats
Amsterdam
data
25x op maandag
19 en 26 september,
10 en 31 oktober,
7, 14, 21 en 28 november,
12 december 2016,
9, 16, 23 en 30 januari,
6, 13 en 27 februari,
6, 13, 20 en 27 maart,
3 en 24 april,
8 en 15 mei,
12 juni 2017
tijd
18.45-20.15 uur
kosten
€ 390,00

Nu wordt het menens. In deze cursus gaan we u namelijk koppelen aan native speakers! Durft u dat aan? We hebben dit als volgt voor u geregeld: Israëlische vrijwilligers nemen deel aan de cursus en in kleine groepjes bespreken we samen verschillende onderwerpen. Toch laten we de andere vaardigheden (grammatica, lezen en schrijven) niet helemaal los, maar deze zullen minder tijd in beslag nemen. De verhouding zal ongeveer 40% grammatica zijn en 60% lezen, schrijven en spreken.

NB: voor alle cursussen geldt: als u niet eerder een Ivrietcursus bij Crescas volgde, neem dan contact met ons op voor het maken van een eenvoudige online toets. Aan de hand van het resultaat kunnen wij uw kennisniveau nauwkeurig bepalen.

Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Ivriet kita Wav

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Taal'