sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Virtuele wandeling langs Joods Erfgoed

Ontdek het Joods erfgoed in Nederland zonder een stap te hoeven zetten

Virtuele wandeling langs Joods Erfgoed
cursusnummer
7725
plaats
Amsterdam
datum
1x op woensdag
5 april 2017
tijd
20.00-22.00 uur
kosten
€ 10,00

Een wandeling langs het mooiste Joods-cultureel erfgoed van Nederland, terwijl u toch gewoon in uw stoel kunt blijven zitten. Daar zorgen Paul Vigeveno en Jan Stoutenbeek voor. Per streek en plaats beschrijven de heren virtueel de vele gebouwen, monumenten, plekken en objecten die te maken hebben met de Joodse cultuur, religie en geschiedenis. In een mum van tijd reizen we van het Spinozahuis in Voorburg naar de resten van het imperium van textielbaron Menko in Enschede. Met aandacht voor regionale verschillen en details, op basis van veel en gedegen onderzoek, worden de geschiedenis en de huidige Joodse gemeenschappen uitvoerig beschreven.

Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

×

Snel inschrijven

Virtuele wandeling langs Joods Erfgoed

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Geschiedenis'