inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Kokkerellen met Bubbe en Zeyde

Intergenerationele kookworkshop

Kokkerellen met Bubbe en Zeyde

fotograaf: Elvan Ünlü

cursusnummer
8049
plaats
Amsterdam
datum
1x op donderdag
10 oktober 2019
tijd
10.30-14.00 uur
kosten
€ 70,00
(voor grootouder en kind)

Wat is er leuker dan met je kleinkind een ochtend kokkerellen? In samenwerking met Maccabi gaan grootouders en kleinkinderen op een studiedag van Rosj Pina (kinderen van 6 t/m 12 jaar oud) samen koken in Esther's Cookery. Op een dag waarop school dicht is en veel ouders werken, krijgen grootouders en kleinkinderen de kans om samen te koken en samen een ervaring te delen. Wat kun je verwachten? Nieuwe en oude recepten passeren de revue, met traditionele smaken en juist moderne combinaties. We gaan aan de slag met recepten van Bea Polak, maar ook die van Michael Solomonov, en maken zo een volledige maaltijd die diverse generaties koken bestrijkt.
Het belooft een middag vol quality time, gezelligheid en zelfgemaakte lekkernijen te worden.

Wilt u met twee kleinkinderen komen koken neemt u dan contact op met het kantoor om te zien of dat mogelijk is.

Oprichter en eigenaar van Esther’s Cookery, Esther Weissman-Erwteman (1977)
Esther’s Cookery is de enige vegetarische kookstudio van Amsterdam. Tijdens een workshop in de kookstudio bereid je een complete vegetarische maaltijd. Niet omdat vegetarisch eten nou zo hip is, maar omdat Esther iedereen wil laten zien en proeven dat koken met groenten niet moeilijk hoeft te zijn.
Vegetarisch eten is leuk en lekker: geen vleesvervangers en groenteburgers, maar kleurrijke recepten gemaakt van verse en duurzame producten, veelal uit eigen moestuin. De recepten zijn geïnspireerd op de Italiaanse, Syrische, Indiase, Turkse, midden oosten keuken en natuurlijk recepten uit de keuken van Esther’s moeder/oma. Bovenal is de kookstudio een plek waar mensen samen koken en een lekkere, leerzame en gezellige avond beleven. Samen koken en eten brengt mensen bij elkaar die elkaar anders niet zo snel zouden ontmoeten.

docent: Esther Erwteman


Disclaimer
Indien het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen dreigt te overschrijden, zal hiervan melding worden gedaan. Er wordt dan geen aanmelding meer geaccepteerd.
Als er niet direct plaats is in de door u gewenste cursus (vol, of geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen) dan krijgt u daar uiteraard ook bericht van. We informeren u dan ook over een eventuele mogelijke andere cursus of datum/tijdstip.

De inschrijving voor deze editie is helaas gesloten.
Wachtlijst / belangstelling doorgeven
×

Snel inschrijven

Kokkerellen met Bubbe en Zeyde

n.v.t.

← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Wilt u voor meerdere personen of meerdere cursussen tegelijk inschrijven?

Cursussen met hetzelfde thema 'Kosjer koken'